Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τρεις φάκελοι-φωτιά για το δημόσιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τρεις φάκελοι-φωτιά για το δημόσιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη thumbnail

Τρεις φάκελοι-φωτιά για το δημόσιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Μία επιστολή με τις ενέργειες που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις στο κράτος και οι οποίες πρέπει να γίνουν, ανέμενε χθες τους υπουργούς (νεοδιορισθέντες και μη) στα γραφεία τους…

Αποστολέας ήταν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τους ζητεί να προχωρήσουν –βάσει των αποφάσεων που έχουν ήδη ληφθεί από την κυβέρνηση αλλά και των συμφωνιών με την τρόικα- στην αξιολόγηση συγκεκριμένων δομών του κράτους (εποπτευόμενες ΔΕΚΟ) αλλά και στην άμεση προώθηση της αξιολόγησης όλων των υπαλλήλων (προσπάθεια που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 29η Ιουλίου), σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει ποσόστωση στη βαθμολογία.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη μεταρρυθμιστική κίνηση που γίνεται μετά την προεκλογική περίοδο και μετά τις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν των ευρωεκλογών και, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο χρόνος είναι πλέον πιεστικός καθώς πολλά από αυτά που θέτει ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος"


  Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X