Δεν στέλνει τους παίκτες της στην Εθνική η Φενέρ!

Οι σχέσεις της Φενέρμπαχτσε με την τουρκική ομοσπονδία βρίσκονται σε τέτοιο σημείο, που ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας να αποκαλύπτει ότι οι διεθνείς της δεν θα πάνε στην Εθνική ομάδα.

Στον τέταρτο ματς της σειράς των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Φενέρ και στην Γαλατάσαραϊ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς «βγήκε» εκτός εαυτού και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού για ένα ματς, ενώ η Γαλατά θα δώσει τα δύο επόμενα ματς της παρουσία μόνο παιδιών και γυναικών.

Όμως η Φενέρ δεν νιώθει δικαιωμένη από την τιμωρία της Γαλατά, με τον Αζίζ Γιλντιρίμ δήλωσε: «Οταν ο Ομπράντοβιτς δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την εθνική Τουρκίας, του είπα πως πρέπει να διαλέξει. Επέλεξε εμάς. Και ξέρετε τι μου είπε χθες; «Ηρθα εδώ για να παίξω μπάσκετ, όχι για να παλεύω, αλλά από ό,τι βλέπω γίνεται πόλεμος. Εγώ δέχομαι μόνο τον πόλεμο που γίνεται στο θέμα της διάθεσης να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε». Ο Εργκίν Αταμάν δεν έκανε τίποτα. Αν αύριο δεν στείλουμε τους διεθνείς μας στην Εθνική, τι θα πει; Έχω στηρίξει όλες τις καμπάνιες του Τουρκάι Ντεμιρέλ, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Υπήρχαν προβλήματα ακόμα και στους τελικούς του γυναικείου πρωταθλήματος», δήλωσε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως «αποφασίσαμε να μην στείλουμε τους διεθνείς μας στην Εθνική».

Σχετικά άρθρα