Αρχική / Πολιτισμός / City life / Έκθεση σε συνεργασία με τη Whitechapel Gallery του Λονδίνου στη Βιβλιοθήκη Γενναδείου
Έκθεση σε συνεργασία με τη Whitechapel Gallery του Λονδίνου στη Βιβλιοθήκη Γενναδείου thumbnail

Έκθεση σε συνεργασία με τη Whitechapel Gallery του Λονδίνου στη Βιβλιοθήκη Γενναδείου

Από τις 4/5 ως τις 30/6 ο πολιτιστικός οργανισμός ΝΕΟΝ, σε συνεργασία µε τη Whitechapel Gallery του Λονδίνου, παρουσιάζει σε όλους τους χώρους της Γενναδείου Βιβλιοθήκης (από το κυρίως κτίριο της βιβλιοθήκης μέχρι τους κήπους της) μια έκθεση σύγχρονης τέχνης με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών όπως οι Edward Allington, Matthew Barney, Christian Boltanski, Pavel Büchler, Michael Dean, Nina Fischer, Γιάννης Κουνέλλης κ.ά.


Τα περισσότερα από 30 έργα σύγχρονης τέχνης που θα παρουσιαστούν καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εκφραστικών μέσων όπως οι βιντεο-εγκαταστάσεις, τα ηχητικά έργα, οι γλυπτικές εγκαταστάσεις κ.ά. H έκθεση "Α thousand doors" πλαισιώνεται από ένα παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει δωρεάν ξεναγήσεις, ανοιχτές συζητήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Η πρόσβαση στους κήπους και στους χώρους της Γενναδείου θα είναι καθημερινά ελεύθερη.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X