«Δώστε το στην Βραζιλία…»

Λάβρος κατά της FIFA παρουσιάστηκε ο Ντέγιαν Λόρεν, μιλώντας για πρεμιέρα του Μουντιάλ μεταξύ της Κροατίας και της Βραζιλίας, αναφερόμενος φυσικά στη φάση του πέναλτι, που δόθηκε στην «σελεσάο» με τον ίδιο να έχει συμμετοχή, αλλά να μην κάνει καμία παράβαση…  «Δώστε το στην Βραζιλία…», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε… «Είναι σκάνδαλο για την FIFA», μη μπορώντας να κρατήσει τον εκνευρισμό του. Νιώθοντας, παράλληλα, θλίψη για όσα συνέβησαν στο Σάο Πάολο!

Ο 25άχρονος αμυντικός της Σαουθάμπτον μίλησε στο «AFP» και είπε: «Είμαι λυπημένος και θέλω να κλάψω. Όλοι είδαν τι έγινε. Είναι σκάνδαλο για την FIFA. Μιλάνε για σεβασμό και στο τέλος συμβαίνει αυτό. Καλύτερα να δώσουν απευθείας το κύπελλο στην Βραζιλία. Εμείς δείξαμε πως έχουμε την ποιότητα να κοιτάξουμε στα μάτια την Βραζιλία, όχι όμως εναντίον 12 παικτών».

Μιλώντας για τον Ιάπωνα διαιτητή της αναμέτρησης, εξέφρασε την απορία, πώς γίνεται να υπάρχει διαιτητής σε Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν γνωρίζει αγγλικά.
«Είδαμε τις εικόνες στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και ακόμα όλοι ρωτάμε μεταξύ μας την ίδια ερώτηση. Πρέπει να ρωτήσετε τον διαιτητή σχετικά με το πέναλτι, αν καταλάβει φυσικά επειδή δεν μιλάει αγγλικά. Βρίσκεται φυσιολογικό για έναν διαιτητή Μουντιάλ να μην γνωρίζει αγγλικά», αναρωτήθηκε ο Λόβρεν. Δηλώσεις που φιλοξένησε και η «L’ Equipe»!

Σχετικά άρθρα