Παίκτες πρώτης γραμμής

Ποιος είπε πως στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφές.αεροδρομίου ; Ποιος είπε πως δεν εξετάζονται παίκτες πρώτης γραμμής, που έχουν προταθεί στους επιτελείς της ομάδας ; Η αλήθεια είναι πως παίκτες πρώτης γραμμής υπάρχουν στις βασικές επιλογές του Ζήση Βρύζα και του Αγγελου Αναστασιάδη, αλλά και παίκτες που έχουν μία ξεχωριστή εμπειρία και ικανότητες, έχουν προταθεί. Για παράδειγμα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε για τον ΠΑΟΚ, η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού Τζίμι Μπριάντ που μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από την Λυών. Το κασέ του, κοντά στις 900.000 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω. Ο παίκτης προτάθηκε, αξιολογείται, όμως την τελική απόφαση σε αγωνιστικό επίπεδο θα την πάρει ο Αγγελος και για το οικονομικό (εφόσον αποφασιστεί να γίνει η τελική κίνηση) θα κληθεί να συνηγορήσει ο Σαββίδης.

Πιο δύσκολη είναι μία άλλη περίπτωση, πρωτοκλασάτου παίκτη που έχει προταθεί. Του Σκοπιανού Πάντεφ που ανήκει στην Νάπολι. Τον πρότεινε γνωστός Σκοπιανός μάνατζερ που μιλά απευθείας με τον Σαββίδη.

 Αλλά στην περίπτωση του Πάντεφ πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα του (Νάπολι) και φυσικά ο παίκτης. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση. Όμως και τα δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα παικτών που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο από διαφορετικούς ατζέντηδες, δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι ελκυστικός και φυσικά οι προτάσεις για ποιοτικούς παίκτες, είναι συνεχόμενες. Απομένει να δούμε, ποιος ή ποιοι θα επιλεγούν από τους αρμόδιους, για να έρθουν στην Τούμπα. 

Σχετικά άρθρα