Αισιόδοξοι και χωρίς προβλήματα οι Άγγλοι

Με το πιο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι του ομίλου ξεκινούν τα «λιοντάρια» τις επίσημες υποχρεώσεις τους, έχοντας συγκρατημένη αισοδοξία για ένα καλό ξεκίνημα.

Η προετοιμασία πήγε καλύτερα από ποτέ και για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλές μεγάλες διοργανώσεις δεν υπήρξε κανένας σημαντικός τραυματισμός, εκτός φυσικά από τον Τσάμπερλεϊν, ο οποίος όμως έτσι κι αλλιώς δεν θεωρούνταν βασικός στο πρώτο ματς και μέχρι το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη αναμένεται να είναι έτοιμος.

Προβληματισμός για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με το χορτάρι να δείχνει ξερό σε κάποια σημεία, όμως ο Ρούνι δηλώνει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο και με τις ίδιες συνθήκες».

Αισιόδοξος αλλά και σίγουρος πως οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα εμφανίστηκε και ο Ρόι Χόγκσον. επισημαίνοντας: «Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους στην πατρίδα μας κάτι για το οποίο θα είναι περήφανοι, θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους, να κάνουμε μια εμφάνιση που πραγματικά θα τους αφήσει άναυδους. Σε ό,τι αφορά τη διάθεσή μας, το πάθος μας, την ψυχολογία μας, μπορώ να διαβεβαιώσω πως είμαστε πανέτοιμοι, σε βαθμό που ακόμη και εγώ ίσως να μη το περίμενα».

Το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γουέλμπεκ στις τελευταίες προπονήσεις ξεπεράστηκε πλήρως και ο άσος της Γιουνάιτεντ θα είναι στην τριάδα της επίθεσης, μαζί με Ρούνι και Στάριτζ . Γενικότερα, όλες οι θέσεις της ενδεκάδας φαίνεται ότι είναι καπαρωμένες, με τον Λαλάνα να παίρνει την τρίτη θέση των χαφ (οι άλλες δύο είναι των Χέντερσον και Τζέραρντ), ενώ η τετράδα της άμυνας των Τζόνσον, Τζαγκέλκα, Κέιχιλ και Μπέινς δεν αλλάζει.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαρτ – Τζόνσον, Τζαγκέλκα, Κέιχιλ, Μπέινς – Χέντερσον, Τζέραρντ, Λαλάνα – Γουέλμπεκ, Στάριτζ, Ρούνι.

Σχετικά άρθρα