Τεόντοσιτς: «Αγαπώ την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω»

Αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του παρουσιάστηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ανέφερε ότι αγαπά την ΤΣΣΚΑ αλλά δεν ξέρει αν θα παραμείνει στις τάξεις της.

Η σεζόν τελείωσε για την ρωσική ομάδα, με την κατάκτηση της VTB League και εκείνον να αναδεικνύεται MVP των πλέι οφ, αλλά ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον.

«Εγώ αισθάνομαι μέλος της ΤΣΣΚΑ. Αν θα μείνω ή όχι, δεν έχει σημασία για μένα. Αγαπώ αυτή την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», τόνισε ο Τεόντοσιτς, που φέρεται να έχει πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τις σχέσεις του με τον Έτορε Μεσίνα να μην είναι ιδανικές, ο ίδιος δεν τις διέψευσε. «Η ΤΣΣΚΑ είναι οικογένεια και κάποιες φορές στις οικογένειες υπάρχουν προβλήματα. Σε κάποιες καταστάσεις είχαμε τις διαφωνίες μας με τον κόουτς. Και οι δυο μας θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα, αλλά ο καθένας έχει τη δική του οπτική για τα πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί του και οι διαφορές είναι κάτι συνηθισμένο», ανέφερε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Σχετικά άρθρα