Στην Κηφισιά ο Καλαβρός

Το τεχνικό τιμ της Κηφισιάς απέκτησε ακόμα ένα μέλος. Πρόκειται για τον επι σειρά ετών βοηθό του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Κώστα Πολίτη και άλλων, Μιχάλη Καλαβρό, που προστέθηκε στο τιμ του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καλαβρό, που ενσωματώνεται στο προπονητικό επιτελείο, ως άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου. 
Υπογραμμίζεται ότι ο Μιχάλης Καλαβρός γεννήθηκε στις 18/02/1971 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Έσπερου Καλλιθέας. Σαν προπονητής άρχισε να εργάζεται το 1997 σε ηλικία 26 ετών με ειδίκευση στην ατομική εκγύμναση αθλητών.
Ως πρώτος προπονητής δούλεψε στον Σπόρτινγκ (2000 στην Α1), καθώς επίσης στην Νορβηγική Harstad Vikings (2004) και στην Manawatu Jets της Νέας Ζηλανδίας.(2013). 
Όντας βοηθός προπονητή έχει εργαστεί στην Ελλάδα στις ομάδες Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Κολοσσό Ρόδου, Ολύμπια Λάρισας και Ηλυσιακός και στο εξωτερικό στην Γερμανική Frankfurt Skyliners και στην Κινεζική Shanghai Sharks. 
Επισημαίνεται ότι στο παρελθόν έχει δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους προπονητές του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Κώστας Πολίτης και Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ στο εξωτερικό βρέθηκε στο πλευρό των Νταν Πανάζιο, Τσαρλς Μπάρτον και Μουράτ Ντιντίν.»
 

Σχετικά άρθρα