Το «πειρατικό» του μπιτς βόλεϊ βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα βλέμματα του στη Βραζιλία εκεί όπου εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Στη χώρα του καφέ, όλα κινούνται σε ρυθμούς μουντιάλ, ωστόσο όταν το βράδυ της 13ης Ιουλίου θα πέσει στο Ρίο η αυλαία της διοργάνωσης, η Βραζιλιάνικη μεγαλούπολη θα παραμείνει στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πάρτι, θα αρχίσει μια νέα αντίστροφη μέτρηση, η οποία θα αφορά τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη: τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 που θα φιλοξενηθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Εκεί όπου όλοι μας θέλουμε να δούμε και τις Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ να αγωνίζονται.

Η προσπάθεια για το μαγικό ταξίδι προς το Ρίο ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22 Ιουνίου), όπου στις εγκαταστάσεις του Καράβι Club στον Σχοινιά θα διεξαχθεί ο 5ος όμιλος του Continental Cup.

Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη / Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη / Εύη Χρήστου στις γυναίκες και οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνη, Φερνάντο Μπιλλήρης / Γιάννης Ρουμελιωτάκης στους άνδρες είναι οι τέσσερις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στην πρώτη φάση της προκριματικής διαδικασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες .

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καράβι Club στο Σχοινιά, όπου ένα ακόμη Ελληνικό πειρατικό θέλει να βάλει πλώρη για το Ρίο!

Σχετικά άρθρα