Μπενζεμά: «Είμαι περήφανος…»

Η Γαλλία έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση από τον όμιλο της με το 3-0 απέναντι στην Ονδούρα και κεντρικό πρόσωπο αποτέλεσμα ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με τα γκολ του φαίνεται ότι έχει αφήσει στο παρελθόν εκείνη την άκαρπη περίοδο πριν από τον περασμένο Οκτώβριο που δεν είχε βρει αντίπαλα δίχτυα για 1.200 λεπτά. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε πως είναι περήφανος, ενώ ο Mάθιου Βαλμπουένα υπογράμμισε πως όλα πήγαν εξαιρετικά, με τον ίδιο να γνωρίζει τις ευθύνες που έχει στην εθνική και λόγω της απουσίας του Φρανκ Ριμπερί…

«Προσωπικά, θεωρώ ότι πέτυχα αυτά που ήθελα. Στο μυαλό μου είχα να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσω και να παίξω χωρίς πίεση, έτσι όπως έκανα», είπε ο Καρίμ Μπενζεμά στην «L’ Equipe» και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Κάποιοι με έκριναν για τα γκολ που πέτυχα, αλλά για μένα μετράει ο τρόπος που έπαιξα».

Ο Mάθιου Βαλμπουένα έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της FIFA και ανέφερε: «Όλα πήγαν εξαιρετικά. Η ομάδα μου με έκανε να αισθανθώ άνετα και έτσι πήραμε μια εύκολη νίκη. Ξέρω ότι έχω μεγάλες ευθύνες στην ομάδα τώρα και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται».

Σχετικά άρθρα