«Απειλή» Κούμαν για Φίνμπο

Η Σαουθάμπτον μπαίνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, στην υπόθεση Φινμπόγκασον και ο νέος μάνατζερ του αγγλικού συλλόγου, ο Ρόναλντ Κούμαν, έχει στη λίστα του τον Ισλανδό φορ που διεκδικεί ο Ολυμπιακός. 

Ο Κούμαν ανέλαβε τους «Άγιους» στη θέση του Ποκετίνο και θέλει να εκμεταλλευτεί τις επαφές του στην πατρίδα του ώστε να ενισχύσει τη νέα του ομάδα. Όπως γράφει η Daily Mail, έχει στο πλάνο του τόσο τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον όσο και τον Γκρατσιάνο Πελέ της Φέγενορντ, παίκτη για τον οποίο επίσης είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός. 

Για τον Φινμπόγκασον, η Χέρνεφεν παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσφορά με τα 6 εκ. ευρώ, αλλά δεν δέχεται να δώσει τον παίκτη περιμένοντας κι άλλο. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν τις προσεχείς ημέρες το θέμα, έχοντας πια κατά νου κι άλλες περιπτώσεις για φορ, με βασική εναλλακτική επιλογή τον Σουηδό Όλα Τοίβόνεν της Ρέν, τον οποίο μπορεί να φέρει ο Ραϊόλα. Γράφονται κι άλλα ονόματα για φορ, όπως του Λαριβέι, του Ούτσε…

Για τον Τζόελ Κάμπελ ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα απόκτησής του προσφέροντας 6,5 εκ. ευρώ στην Άρσεναλ, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος», αλλά προτεραιότητα του Κοσταρικανού είναι πια να δοκιμάσει να μείνει στο Λονδίνο, πείθοντας τον Βενγκέρ

Σήμερα θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μίτσελ για τη δεξιά πλευρά και ειδικά για το εκρηκτικό επιθετικό παιχνίδι του από τη συγκεκριμένη πτέρυγα. 

Οι Ιταλοί επιμένουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σκοπιανό Ιμπραϊμι που έπαιξε στην Κάλιαρι δανεικός από την Μάριμπορ, ενώ για τα άκρα ακούγονται πολλά ονόματα όπως του Ασαϊντί της Λίβερπουλ αλλά και ξανά του Αμραμπάτ της Γαλατά.

Σχετικά άρθρα