Φαν Γκάαλ: «Απίστευτη ανατροπή…»

Με την πλάτη στον… τοίχο βρέθηκε η Ολλανδία στον αγώνα της με την Αυστραλία, καθώς έχασε με 2-1, αλλά οι «οράνιε» πήρε την νίκη με 3-2, και έκαναν το 2Χ2 στον 2ο όμιλο, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να κάνει λόγο για μια απίστευτη ανατροπή! Αποθέωσε τον Μέμφις Ντεπάι, αλλά κοίταξε να… προσγειώσει τον παίκτη του!

«Ήταν απίστευτο που επιστρέψαμε μετά από το εις βάρος μας σκορ. Ο Άριεν Ρόμπεν ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα, αλλά αν ήταν στo χέρι μου θα επέλεγα τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Για τον σκόρερ του νικητήριου τέρματος, τον Μέμφις Ντεπάι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» είπε: «Το τέρμα που σημείωσε αποδεικνύει την ποιότητα του. Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα».

Ο Φαν Γκάαλ για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, υπογράμμισε: «Δεν ήταν πέναλτι. Επίσης ο Φαν Πέρσι δέχτηκε λανθασμένα κίτρινη κάρτα. Προσπαθούσε να προστατεύσει την μπάλα. Δεν ήταν κίτρινη κάρτα».

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Ίντι, που έπαθε διάσειση, εκτός στο μεγάλο ματς με την Χιλή είναι και ο Ρόμπι Φαν Πέρσι, καθώς συμπλήρωσε κάρτες!

Σχετικά άρθρα