«Πυρετός» για φορ και εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει τις μεταγραφές του Γκεβόργκ Γκαζαριάν και του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αναμένεται σύντομα να κάνει το ίδιο και με τον Άλαν Πουλίδο, περιμένει τις αποφάσεις του Παϊτίμ Κασάμι που είναι πολύ θετικός για να ντυθεί στα κόκκινα και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην ενίσχυσή του με σέντερ φορ και εξτρέμ από το εξωτερικό. 

Για τον Φινμπόγκασον από χτες οι Ολλανδοί μεταδίδουν ότι είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Χέρενφεν και Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ο Ολυμπιακός δεν δίνει πάνω από 6 εκ. ευρώ και η Χέρενφεν ψάχνει περισσότερα. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν πάντοτε το θέμα με τον Ισλανδό φορ και ταυτόχρονα κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις. 

Για την κορυφή της επίθεσης «παίζει» πάντα το όνομα του Σουηδού Όλα Τοίβόνεν της Ρεν, ενώ στην Ιταλία επαναφέρουν μια δύσκολη περίπτωση για την οποία ο Ολυμπιακός έχει πει ότι δεν ισχύει. Του Μαυροβούνιου Μίρκο Βούτσινιτς που φεύγει από την Γιουβέντους αλλά έχει πολύ μεγάλο κασέ και προτάσεις από διάφορες ομάδες. 

Για τα άκρα της επίθεσης έχουν επανέλθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα του Ισπανού Πέδρο Λεόν και του Γάλλου Γιοάν Μολό που από πέρσι ήταν στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων. Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ έχουν προταθεί και εξετάζονται δύο διεθνείς Σουηδοί παίκτες, ο Ντουρμάζ της Γκεντσλερμπιρλιγκί και ο Μόλινς της Μάλμε. Μια πολύ καλή περίπτωση είναι ο Γάλλος Καζρί της Μπαστιά για τον οποίο «στάζει μέλι» ο Μοδέστο . Με την ομάδα της Κορσικής – που θέλει να πάρει τον Εντινγκά από την Μονακό – ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις και της έχει δανείσει τον Γιαταμπαρέ. 

Για τη μεσαία γραμμή ακούστηκε στην Ιταλία για τον Ολυμπιακό το όνομα του πολιτογραφημένου Ισπανού με αφρικανικές ρίζες Ομπιάνγκ, ο οποίος είναι βασικός στη Σαμπντόρια και έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Εν τω μεταξύ έκανε επέκταση στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2018 ο νεαρός φορ Νίκος Ιωαννίδης που είχε δοθεί δανεικός πέρσι στη Χάνσα Ροστόκ.

Σχετικά άρθρα