Πριονοκορδέλα τα ισπανικά ΜΜΕ!

Τα ισπανικά ΜΜΕ ασκούν έντονη κριτική στην Εθνική τους ομάδα για τον ηχηρό και ταυτόχρονα ντροπιαστικό αποκλεισμό, επιρρίπτοντας ευθύνες σε Ντελ Μπόσκε και παίκτες.

As: «Maracanazo ή αλλιώς θύματα του Μαρακανά και αντίο στο Παγκόσμιο. Δεν μπορεί να περιγραφεί με τίποτα το ποιά θα είναι η επόμενη αντίδραση. Η Ισπανία είναι η πρώτη ομάδα που αποκλείεται. Οι Βάργκας και Αρανγκούιθ έβαλαν την υπογραφή τους στο ισπανικό δράμα. Οι κόκκινοι δεν έπαιξαν και δεν είχαν τύχη».

Marca: «Διαλύθηκαν τα όνειρά τους, διαλύθηκαν και τα αστέρια! Οι νικητές του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου αποχωρούν από την Βραζιλία μετά από ένα ακόμα “γελοίο” ματς τους κόντρα στην Χιλή. Και όμως πιστέψτε το. Έμειναν εκτός. Ήταν ένα θλιβερό αντίο για τους πρωταθλητές. Με φτωχή και κακή εικόνα κόντρα στην Χιλή. Η Ισπανία μαζί με την Αυστραλία έγιναν οι πρώτες ομάδες που αποκλείονται».

Sport: «Ιστορικό knockout για την Ισπανία. Η έξοδος της ισπανικής ομάδας από το Παγκόσμιο της Βραζιλίας αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημα. Ένα μάθημα που της έδωσε η Χιλή του άσου της Μπάρτσα, Αλέξις Σάντσες».

El Mundo: «Παγκόσμια αποτυχία. Η Ισπανία υπέκυψε στην Χιλή παρά τις αλλαγές του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Αλλαγές που δεν του βγήκαν».

El Pais: «Η Ισπανία έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο χάνοντας από την Χιλή. Ένα ματς είχε για να μείνει ζωντανή και το έχασε. Τώρα μένει το παιχνίδι με την Αυστραλία για να τελειώσει ο εφιάλτης του Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Σχετικά άρθρα