MUNDIAL BET: «Παιχνίδι» με γκολ, anytime σκόρερ και κόρνερ

Πολύ καλά πήγαμε χθες το βράδυ, καθώς πέρασαν ο Κέιχιλ στο 7,50, ο Μάντζουκιτς στο 2,50 και το n/g (1,80) στο Νιγηρία – Κροατία (0-4). Δεν μας έκανε τη χάρη ο Ράμος ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ το 0-2 στο Ισπανία – Χιλή μας πέταξε έξω στα γκολ. Ανεξαρτήτως αυτού πάντως, οι σκόρερ ρέφαραν και τον προχθεσινό μας κουβά με τη Ρωσία.

 

320   ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ     Goal  1,83 (bet365 )

 

Αγώνας για τον 3ο όμιλο, στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με 45% υγρασία.

 

Η Κολομβία μπορεί να νίκησε εύκολα με 3-0 την Ελλάδα, έδειξε όμως κενά στα μετόπισθεν. Είναι αργό το κέντρο άμυνάς της, επέτρεψε στη χώρα μας να της κάνει φάσεις, δεδομένα θα δεχτεί μεγαλύτερη πίεση από την Ακτή η οποία διαθέτει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Επιθετικά δεν αμφισβητείται η υπεροπλία της, μπορεί πολύ εύκολα να βάλει γκολ.

 

Η Ακτή είναι ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ πολύ εύκολα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν goal τα εννέα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της και το ότι το ματς που κράτησε το μηδέν ήταν απέναντι στη Νιγηρία (2-0) τα χάλια της οποίας είδαμε με το Ιράν. Εάν μείνει έξω ο Ντρογκμπά (η λογική αυτό λέει, καθώς δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο) όπως έγινε με την Κορέα, θα δεχτεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου γκολ. Θα μπει στη συνέχεια ο σούπερ σταρ της θα εκτοξεύσει την ψυχολογία της ομάδας του στα ύψη (όπως έγινε με την Κορέα) και  η Ακτή θα σκοράρει.

 

321   ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ      Αγγλία -1,5 κόρνερ     1,90

 

Αξίζει ένα ποντάρισμα στο over 5 κόρνερ στο ημίχρονο στο 2,00. Σε περίπτωση που βγουν πέντε κόρνερ, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω.

 

Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο, μόλις 13 βαθμούς  η θερμοκρασία, υπάρχει πιθανότητα βροχής.

 

Στο στοίχημα που επιλέγουμε να παίξουμε θέλουμε την Αγγλία να κερδίσει τουλάχιστον δύο κόρνερ παραπάνω από την Ουρουγουάη ώστε να πληρωθούμε. Οι Αγγλοι (είναι ομάδα που παίρνει αρκετά κόρνερ) κέρδισαν εννέα κόρνερ στο πρώτο ματς έναντι δύο της Ιταλίας, παίζουν αρκετά με σέντρες, σουτάρουν από μακριά, οι Ουρουγουανοί παραχώρησαν έξι κόρνερ στην Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα, το ποντάρισμά μας έχει τύχη. 

 

322   ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ    Μήτρογλου anytime    3,50 (stoiximan)

 

Αξίζει ένα ποντάρισμα και ο Μανωλάς στο anytime σε απόδοση 15,00 (bet365).

 

Αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο, η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς και η υγρασία κοντά στο 80%.

 

Η ομάδα που θα χάσει ουσιαστικά αποκλείεται από την επόμενη φάση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ιαπωνία έχει παίξει τρεις φορές τα τελευταία 20 χρόνια κόντρα σε ευρωπαϊκή ομάδα 19 Ιουνίου, έχασε τις δύο, νίκησε τη μία, αυτή ήταν απέναντι στην Ελλάδα (1-0)!

 

Ο Μήτρογλου αναμένεται να ξεκινήσει αυτή τη φορά βασικός. Υπερτερεί σε ύψος και σε δύναμη των Ιαπώνων. Παίρνει καλές θέσεις μέσα στην περιοχή, η λογική λέει ότι θα του δοθούν ευκαιρίες για να σκοράρει. Αλλωστε, εάν βγάλει σέντρες ανάλογες με αυτές κόντρα στην Κολομβία ο Τοροσίδης (είχε απηυδήσει που πήγαιναν στον βρόντο), ο Μήτρογλου είναι ιδανικός στο να τις εκμεταλλευτεί.

 

 

Σχετικά άρθρα