Αρχική / Ψυχολογία / Αυτογνωσία / Σεμινάριο Ψυχολογίας: Αναζητώντας την θετική όψη της ζωής στην κρίση
Σεμινάριο Ψυχολογίας: Αναζητώντας την θετική όψη της ζωής στην κρίση thumbnail

Σεμινάριο Ψυχολογίας: Αναζητώντας την θετική όψη της ζωής στην κρίση

To Koλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών- ICPS διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα τριημερίδα με τίτλο "Ημέρες Ψυχολογίας" από τις 27-29 Ιουνίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να μάθει θέματα που αγγίζουν την οικογένειά μας καθημερινά όπως το πώς στηρίζουμε τα παιδιά και την οικογένειά μας στην κρίση, τι είναι οι μαθησιακές δυσκολίες και πώς τις αντιμετωπίζουμε, ζητήματα όπως οι φοβίες, το άγχος, οι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι που εμφανίζονται ακόμα και στην εργασία μας σήμερα. 


 


Όπως αναφέρει η Πόλλυ Ιωσηφίδη, συνιδρύτρια και Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS:


"Είναι γεγονός ότι οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει όλους μας και καθέναν ξεχωριστά. 


Πιθανόν οι επιπτώσεις να είναι διαφορετικές και η βαρύτητα να διαβαθμίζεται, αλλά η απελπισία και τα αδιέξοδα μάλλον είναι κοινά. Προσπαθήσαμε να δούμε τα γεγονότα από μια άλλη οπτική γωνία και ανακαλύψαμε ότι σε όλες τις καταστάσεις υπάρχει πιθανόν και μια θετική πλευρά. Αυτή την πλευρά θέλουμε να συζητήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας μέσα στο πλαίσιο της συνάντησή μας αυτής, στην Τριημερίδα μας, στις Ημέρες Ψυχολογίας.


Θα αναζητήσουμε λύσεις και απαντήσεις. Θα κάνουμε μαζί τη διαδρομή της αναζήτησης των φωτεινών δρόμων και θα ξιολογήσουμε τα αποτελέσματα".  


Το πρόγραμμα του σεμιναρίου: 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X