Αρχική / Πολιτισμός / City life / Είδαμε την ταινία "Το Λάθος Αστέρι"
Είδαμε την ταινία "Το Λάθος Αστέρι" thumbnail

Είδαμε την ταινία "Το Λάθος Αστέρι"

Το «μισό» cast του Divergent, η Shailene Woodley (που παραλίγο να την βλέπαμε πρωταγωνίστρια και στο Saga του Hunger Games) και ο Ansel Elgort, έρχεται στην μεταφορά ενός ακόμα βιβλίου που λόγω θεματολογίας θα αγγίξει έτσι και αλλιώς το κοινό. Το ευαίσθητο θέμα του καρκίνου, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν αφορά νεαρές ηλικίες, παρουσιάζεται με έναν ωμό αλλά και ρομαντικό τρόπο ταυτόχρονα. Απλές καθημερινές καταστάσεις άλλοτε μοιάζουν με θαύματα και άλλοτε με σταυρό που είναι δύσκολο να κουβαλήσει ακόμα και ένας ενήλικας.


Το σενάριο κινείται αργά, θέτοντας ερωτήματα και δίνοντας απαντήσεις που δεν προβληματίζουν μόνο έναν έφηβο. Ο θάνατος είναι πάντα εκεί, στην άκρη του κάδρου, αλλά όλοι οι ήρωες αποφασίζουν να μην τον κοιτάζουν κατάματα. Η αίσθηση είναι διαρκώς γλυκόπικρη και αυτό ίσως να ξενίζει ή να κουράζει αλλά στην ουσία της, έτσι είναι και η ζωή. Οι ηθοποιοί έχουν μια καλή χημεία και αυτό προσδίδει αρκετά και στις 2-3 σκηνές που είναι εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένες.


Σε γενικές γραμμές μιλάμε για ένα αξιοπρεπές εφηβικό μελό, το οποίο όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με ταινίες όπως το εξαιρετικό «Η ζωή μου χωρίς εμένα». Μπορεί όμως να δώσει μια νότα αισιοδοξίας σε ένα θέμα, που δυστυχώς όσο περνούν τα χρόνια, αγγίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους στον κοινωνικό μας περίγυρο.Παναγιώτης Γάκης


Για περισσότερα νέα για ταινίες, επισκεφτείτε: www.moviemonsters.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X