Παστίτσιο σε χρόνο ρεκόρ!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />150 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα<br />150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι<br />600 ml φρέσκο γάλα<br />αλάτι<br />πιπέρι φρεσκοτριμμένο<br />300 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι<br />λίγο λάδι<br />150 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Αλείφουμε ένα ταψί περίπου 20 εκ. με λίγο λάδι και απλώνουμε τα μακαρόνια (άβραστα) σε μία στρώση.<br /><br />Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα τυριά, ένα-ένα ή όλα μαζί – δεν έχει σημασία. Τέλος, ρίχνουμε το γάλα και αν δεν σκεπαστούν τα ζυμαρικά, προσθέτουμε νερό.<br /><br />Τρίβουμε πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, με την κάτω αντίσταση και τον αέρα, για 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια και να ροδίσει η επιφάνεια των τυριών.  <br /><br /> <br />Σερβίρουμε με <a href="http://www.sidagi.gr/section/salates/content/salata-me-laxanika-kai-allantika" target="_blank"><strong>σαλάτα με λαχανικά και αλλαντικά.</strong></a></p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα