Με θετική ενέργεια η Ελβετία

Αισιοδοξία και θετική ενέργεια επικρατεί στις τάξεις της Ελβετίας μετά τη νίκη 2-1 επί του Ισημερινού, ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία, όπου όποια ομάδα κερδίσει παίρνει… μισή πρόκριση.

Ο μέσος Μπεχράμι, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη με τον Ισημερινό, τόνισε πως «συγκριτικά ένας ένας οι παίκτες μας με τους Γάλλους, είναι καλύτεροι. Αλλά έχουμε δύο ατού. Την ικανότητά μας να αμυνόμαστε καλά και την τρομερή θετική ενέργεια που νιώθουμε από την Κυριακή. Τη Γαλλία τη θεωρώ ικανή να φτάσει πολύ μακριά αλλά το σίγουρο είναι πως στο μεταξύ μας παιχνίδι θα βρεθούμε σε μια κατάσταση που αγωνιστικά μας βολεύει πολύ».

Αναμένεται μια αλλαγή, με τον Μεχμέντι να παίρνει τη θέση του Στόκερ στα αριστερά της μεσοεπιθετικής τριάδας. Συνεχίζει σαν δεκάρι ο Ξάκα αν και στην Γκλάντμπαχ παίζει περισσότερο ανασταλτικά, κυρίως σαν εξάρι. Βασικές μονάδες, όπως οι Ινλέρ και Σακίρι υστέρησαν αρκετά, αλλά φυσικά δεν τίθεται θέμα απουσίας τους.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπενάλιο – Λιστάινερ, Τζουρού, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκεζ – Ινλέρ, Μπεχράμι – Σακίρι, Ξάκα, Μεχμέντι – Ντρμιτς.

Σχετικά άρθρα