Δέσμευση Ολυμπιακού στον Ανδριανό για Εθνική!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας δεσμεύτηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό ότι θα λυθεί το ζήτημα της συμμετοχής των παικτών των «ερυθρόλευκων» στις Εθνικές ομάδες.
Ζήτημα που έχει ανακύψει κατά την διάρκεια των τελικών της Α1 της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ήδη οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ανδρέας Χριστοδούλου απέχουν από τις προπονήσεις της Εθνικής Νέων Ανδρών, που προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ, που θα γίνει στην Κρήτη από τις 7 έως τις 20 του επόμενου μήνα Ιουλίου.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε παρέμβαση υπέρ της συμμετοχής των παικτών του Ολυμπιακού στις Εθνικές ομάδες και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεσμεύτηκε σε σημερινή συνάντηση τους ότι το ζήτημα θα λυθεί.
Το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την σημερινή συνάντηση:
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, με αφορμή το θέμα της συμμετοχής των παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική Ομάδα, κάλεσε σήμερα στο γραφείο του την διοίκηση της ΚΑΕ, την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της κ. Γιώργος Σκινδήλιας.
 
Ο Υφυπουργός επανέλαβε την θέση της πολιτείας πως η συμμετοχή των παικτών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι εθνική υπόθεση.
 
Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαβεβαίωσε τον κ. Ανδριανό ότι βούληση της ΚΑΕ είναι να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να μην στερηθεί η Εθνική Ομάδα τους παίκτες της».

Σχετικά άρθρα