Ο Κάμπελ διαφημίζει τον Ολυμπιακό

Ο Τζόελ Κάμπελ οδηγεί την εκπληκτική Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ και γράφονται παντού ύμνοι για τον 21χρονο άσο και την πρόοδό του στον Ολυμπιακό. Ελπίζει για Κασάμι, Φινμπόγκασον.

Ο Τζόελ Κάμπελ δήλωσε ότι ο αγώνας της Κόστα Ρίκα με την Ιταλία ήταν το ματς της ζωής του και η νίκη της ομάδας του η σπουδαιότερη της έως τώρα καριέρας του, με την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ.

Και είναι εντυπωσιακά τα σχόλια για την αξία και το ταλέντο του 21χρονου επιθετικού που έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό, σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Με συνεχείς αναφορές ανάμεσα στα άλλα εγκώμια, στην τεράστια πρόοδο και εξέλιξη που είχε η πορεία του Κάμπελ παίζοντας με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν χάσει κάθε πιθανότητα να κρατήσουν τον Κάμπελ στο ρόστερ, παρότι ο Βενγκέρ θα τον έχει στην προετοιμασία της Άρσεναλ και το όνομά του «παίζει» σε μεταγραφικά σενάρια επιπέδου «τράμπας» με τον Μπαλοτέλι στη Μίλαν.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Κάμπελ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο τα κέρδη που έχει η ελληνική ομάδα καθημερινά με όσα κάνει ο Κοσταρικανός στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι ανεκτίμητα.

Στις μεταγραφικές υποθέσεις των ερυθρόλευκων, βρισκόμαστε σε αναμονή εξελίξεων για τον Παίτίμ Κασάμι με τον οποίο οι επαφές είναι ξανά σε καλό δρόμο, την ώρα που ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον παρά την εμπλοκή πολλών ομάδων από Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία.

Η προσφορά του Ολυμπιακού στην Χέρενφεν παραμένει η καλύτερη, την ώρα που ο ολλανδικός σύλλογος ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Φινμπόγκασον και πάει να πάρει έναν άλλον Ισλανδό επιθετικό, τον Έλις Μπρανταρσον που παίζει στη Ρέϊκιαβικ.

Σχετικά άρθρα