Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Εντουάρντο

Ακόμα ένα ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο ουκρανικό πρωτάθλημα είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα της Σαχτάρ Μόσχας. Είναι πολιτογραφημένος Κροάτης, αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ και το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη του μήνα.

Η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε αρκετά σημεία μοιάζει με αυτή του Νάτχο, καθώς και αυτός αναζητεί ομάδα σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο 31 χρόνος επιθετικός έχει στα χέρια του προτάσεις που κρατούν το κασέ του σε υψηλά επίπεδα και από τη Σαχτάρ, αλλά και από το Κατάρ.

Ο ίδιος θέλει να φύγει από την Ουκρανία λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί αλλά και για οικογενειακούς λόγους και, τουλάχιστον για την ώρα, δεν φαίνεται να συγκινείται από τα πετροδόλαρα του Κατάρ.

Ο Εντουάρντο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και φόρεσε με επιτυχία, παρά έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό του, για τρία χρόνια τη φανέλα της Αρσεναλ. Είναι από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Κροατίας και η παρουσία του στη Βραζιλία ενδεχομένως να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων “μνηστήρων”. Οι απαιτήσεις του φτάνουν στα 1.400.000 ευρώ τη σεζόν και καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την πιθανότητα απόκτησής του”

Σχετικά άρθρα