Καρτέρης, η πρώτη μεταγραφή του Ηλυσιακού

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Τάσου Καρτέρη που προέρχεται από την ομάδα της Αγια Παρασκευής.
Ο Ηλυσιακός θα πορευτεί με τον Κώστα Σορώτο στο τιμόνι του και οι ιθύνοντες της ομάδας μαζί με τον πολύπειρο κόουτς φτιάχνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν που θα τους βρει στην Α2. Έτσι λοιπόν, ο Ηλυσιακός απέκτησε τον Τάσο Καρτέρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού:« Ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας U22 της Αγίας Παρασκευής, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Ήταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α2, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για ένα νέο παιδί με δίψα για διάκριση, κάτι που ταιριάζει στο νέο μοντέλο του Ηλυσιακού. Ο Τάσος Καρτέρης ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας μας. Στα 21 του χρόνια, με ύψος 1μ88, διακρίνεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και για τη διάθεση που δείχνει στο πίσω μέρος του γηπέδου, όντας εξαιρετικά αποτελεσματικός στην πίεση πάνω στην μπάλα. Με 6.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά αγώνα φέτος, κάνει το επόμενο (μεγάλο) βήμα στην καριέρα του.
«Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με ιστορία, οργανωμένη, που κάθε αθλητής στην ηλικία μου θα ήθελε να είναι κομμάτι της. Άλλωστε, έχει παράδοση να βγάζει ταλέντα, αφού αν δει κανείς τα ρόστερ ομάδων της Α1 έχουν παίκτες που είτε ξεκίνησαν, είτε πέρασαν από τα Ιλίσια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παντελή Γαμπιεράκη, και τον προπονητή μου κ. Κώστα Σορώτο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθώ καθημερινά στην προπόνηση και στους αγώνες να τους δικαιώνω» δήλωσε ο Τάσος Καρτέρης.
 

Σχετικά άρθρα