Βασικός ο Ντρογμπά, με μια προπόνηση ο Τουρέ

Έχει γίνει… ρουτίνα πλέον για τους ποδοσφαιριστές της Ακτής Ελεφαντοστού η αποθέωση σε κάθε τους προπόνηση από εκατοντάδες φίλους της ομάδας. Πόσο μάλλον την Κυριακή που οι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στο “τελικό’ της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Άγκουας ντε Λιντόια του Σάο Πάολο πριν αναχωρήσουν για την Φορταλέζα ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης.

Ο Σαμπρί Λαμουσί είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα με εξαίρεση τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν προπονήθηκε προκειμένου να είναι “φρέσκος” για το ματς κόντρα στην Ελλάδα. Όσον αφορά στον Ντιντιέ Ντρογμπά, ο μεγάλος άσος της Ακτής θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν βασικός στον αγώνα της Τρίτης για πρώτη φορά σε αυτό το Μουντιάλ παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Οι εκδηλώσεις λατρείας στην προπόνηση της Ακτής ήταν πιο έντονες από κάθε άλλη φορά αφού οι Ιβοριανοί θα επιστρέψουν στο Άγκουας ντε Λιντόια μόνο στην περίπτωση που τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου (κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο) καθώς υπάρχουν κριτήρια για τα ορμητήρια των ομάδων που θα προκριθούν με βάση τις πόλεις που διεξάγονται οι αγώνες των επόμενων φάσεων του Μουντιάλ.

Σχετικά άρθρα