Αγορές από τα Κανάρια για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο δικέφαλος περιμένει την απάντηση του Ντράγκαν Μρτζά, στην δελεαστικότατη πρόταση που του κατέθεσε, ενώ σταντ μπάι είναι και ο Ράφικ Τζεμπούρ που θα αποδεσμευτθεί από τη Νότιγχαμ. 

Ωστόσο οι δύο επιθετικοί δεν είναι οι μοναδικοί που εξετάζει η ΑΕΚ, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» τα τελευταία 24ωρα παίζει γερά και το όνομα του Μακάλει Κρίσαντους! Πρόκειται για τον 23χρονο Νιγηριανό επιθετικό της Λας Πάλμας, με την οποία έχει κάνει δύο πάρα πολύ καλές σεζόν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα!

Η Λας Πάλμας θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης, ωστόσο η απάντηση του Κρίσαντους ήταν αρνητική και όλα δείχνουν ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο! Η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό που «έχει» το γκολ, είναι ταχύτατος, μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα ενώ είναι και σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία, με περιθώρια εξέλιξης.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει η ενδεχόμενη παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ, που γνωρίζει καλά τον Κρίσαντους, θεωρεί πως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση επιθετικού και επίσης μπορεί να τον «ψήσει» να έρθει στην «Ένωση», αναλύοντάς του όλα όσα αφορούν τον «Δικέφαλο» που ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του.

Ο Κρίσαντους λοιπόν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ΑΕΚ και μέσα στην εβδομάδα, όταν και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τον Μιλοβάνοβιτς, το θέμα της απόκτησής του είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει, με την «Ένωση» να ξεκινά συζητήσεις μαζί του.

Ο 23χρονος επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ πριν της Λας Πάλμας, με την οποία πέτυχε φέτος 8 γκολ σε 23 ματς, είχε αγωνιστεί σε Αμβούργο, Καρσλρούη και Φρανκφούρτη, παίρνοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γερμανίας, που είναι από τα κορυφαία του πλανήτη.

Με τη φανέλα του Αμβούργου είχε 4 γκολ σε 12 ματς, τα δύο χρόνια που έμεινε στην Καρσλρούη είχε 11 τέρματα σε 47 παιχνίδια, ενώ με την Φρανκφούρτη 8 γκολ σε 26 αγώνες. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός στη Λας Πάλμας, την οποία όμως όπως είπαμε φαίνεται πως εγκαταλείπει, με την ΑΕΚ να φαντάζει ως ένας πιθανός προορισμός, για τη συνέχεια της καριέρας του.

Σχετικά άρθρα