Τους «έφτιαξε» ο Σάντος για τη «μάχη»! (videos+photos)

Η μεγάλη στιγμή για την Εθνική ομάδα έφτασε… Οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αποψινό (24/6, 23:00, pamesports.gr, real fm), “τελικό” κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στο στάδιο “Καστελάο” της Φορταλέζα και είναι πανέτοιμοι για να γράψουν ιστορία με την πρόκριση της Ελλάδας στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως το ζητούμενο για την Εθνική είναι το γκολ κόντρα στους Ιβοριανούς και για να επιτευχθεί αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως ετοιμάζει δύο αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα αλλά και δύο “μετακινήσεις” παικτών, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει από την Δευτέρα το pamesports.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη δίπλα στον Παναγιώτη Κονέ, κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης Μανιάτης θα οπισθοχωρήσει για να αγωνιστεί στη θέση του αμυντικού χαφ.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να γυρίζει προκειμένου να “ανοίγει” την άμυνα των Αφρικανών με κάθετες μπαλιές. Την δεξιά πλευρά θα καλύψει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όσον αφορά την τετράδα στην άμυνα, αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει και θα αποτελείται από τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”, τον Βασίλη Τοροσίδη δεξιά και τον Χοσέ Χολέμπας αριστερά ενώ στην εστία θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης

Η ομιλία του Φερνάντο Σάντος προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν από τις πιο συναισθηματικές από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας.

Αφού ανέλυσε αγωνιστικά όλο το παιχνίδι της Ακτής Ελεφαντοστού ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους Έλληνες διεθνείς πως «δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Η ομάδα έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την κατάσταση στο EURO 2012. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας να είναι στα επίπεδα που ήταν και στο ματς με την Ιαπωνία και όχι όπως ήμασταν πνευματικά στην αναμέτρηση κόντρα στην Κολομβία. Γνωρίζει ο καθένας από εμάς, μαζί φυσικά κι εγώ, τι πρέπει να κάνουμε».

Στη συνέχεια ο Σάντος επικαλέστηκε τις 5 λέξεις, τις οποίες σας αποκάλυψε το pamesports. «Νίκη, οργάνωση, συγκέντρωση, πάθος, αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο Πορτογάλος στους παίκτες της “γαλανόλευκης” και συνέχισε: «Εγώ πιστεύω απόλυτα στον καθένα από εσάς και στην ομάδα ως σύνολο. Δεν φτάσαμε εδώ ούτε χωρίς κόπο, ούτε χωρίς δουλειά. Μένει να αξιοποιήσουμε και να κεφαλαιοποιήσουμε τη δουλειά αυτή παίζοντας ο ένας για τον άλλο σαν ομάδα».

Δείτε videos και φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής

Σχετικά άρθρα