Η εθνική ομάδα γράφει ιστορία στον Real Fm

Μια μεγάλη παραγωγή θα βγάλει στον αέρα απόψε ο Real Fm για τον τελικό της εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού, στον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της. 
Το pre-game θα αρχίσει στις 22.00 και η τρεις απεσταλμένοι του Real Group στην Φορταλέζα θα σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ εντός και εκτός σταδίου. Οι ενδεκάδες, η προσμονή του κόσμου, ο παλμός του ματς λεπτό προς λεπτό. Ταυτόχρονα, o Real Fm θα σας ενημερώνει για την προετοιμασία του αγώνα της Ιαπωνίας με την Κολομβία που ενδιαφέρει άμεσα την δική μας εθνική. 
Στις 23.00 σέντρα στον μεγάλο αγώνα με την μοναδική περιγραφή του Παύλου Παπαδημητρίου, του Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου και του Μιχάλη Τσώχου. 
Και μετά τη λήξη όλο το ρεπορτάζ μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, η ανάλυση του αγώνα και δυνατοί καλεσμένοι από την ποδοσφαιρική Ελλάδα. 
Στο στούντιο συντονίζουν και σχολιάζουν ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Αντώνης Κατσαρός, ο Άγγελος Μενδρινός. 
Στο στούντιο του Real Fm ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης, ενώ τηλεφωνικές παρεμβάσεις κάνουν πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές. 
Η εθνική γράφει ιστορία στο κορυφαίο Μουντιαλικό γήπεδο του ελληνικού ραδιοφώνου, στον Real Fm από τις 10 το βράδυ της Τρίτης μέχρι το ξημέρωμα της Τετάρτης.

Σχετικά άρθρα