Η πρώτη συγκέντρωση στην Τούμπα

Σέντρα στη σεζόν 2014-15 κάνει την Τετάρτη (25.06) ο ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν αρχίσει ήδη να περνούν από εργομετρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές εξετάσεις και το απόγευμα στις 18:30 θα έχουν την πρώτη τους ανεπίσημη συγκέντρωση στην Τούμπα.

Στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού τιμ από τις 25.06 θα βρίσκονται οι Στέφανος Αθανασιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Κίτσιου, Ευθύμης Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Πόζογλου, Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σανθ Χακόμπο, Μιγκέλ Βίτορ, Μάαρτεν Μάρτενς, Πέρεθ Λούκας, Χέντβιγκες Μαντούρο, Χρήστος Ιντζίδης, Ίνιγο Λόπεθ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μελίσσας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Στέφανος Πολύζος, Δημήτρης Πόποβιτς, Θεοφάνης Τζανδάρης.

Ο Εγιάλ Γκολάσα αναχωρεί το βράδυ της Τρίτης (24.06) για το Ισραήλ προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες μετά το τέλος της σεζόν και φυσικά όσοι μετέχουν στο Μουντιάλ .

Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στις 30.06 θα μεταβεί στο Ελατοχώρι όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φίλους του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα