Αρχική / Ψυχολογία / Ψυχιατρική / Γίνεται να πάθεις ψυχική διαταραχή από έναν έρωτα;
Γίνεται να πάθεις ψυχική διαταραχή από έναν έρωτα;  thumbnail

Mαρία, 22 ετών

Γίνεται να πάθεις ψυχική διαταραχή από έναν έρωτα;

Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απαντά


Eίχα επικοινωνία διαδικτυακή με αντίθετο φύλο και εμποστεύτηκα, ανοίχτηκα… Πρώτη φορά μου συνέβηκε και ένιωσα πως ερωτεύτηκα χωρίς καν να με αγγίξει και ούτε να μου πει πολλά ερωτόλογα. Απλά ήταν υπερβολικό το ενδιαφέρον του πτος εμένα και με άγγιξε και έπαθα ψυχική διαταραχή παραισθήσεις… Νοσηλεύτηκα 3 μέρες ανάρρωσα και είμαι μια χαρά τώρα δεν παίρνω πλέον φάρμακα και διαγνώστηκα και με διπολική διαταραχή την οποία και δεν πιστεύω να έχω, γιατί κανένας δεν με πίστευε ότι είπα και ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ αν ήταν φυσικό να το πάθω.  


Αγαπητέ αναγνώστη. Απευθύναμε το ερώτημά σου στην Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νάντια Μπεργιαννάκη -Δερμιτζάκη.Εάν αυτά τα συμπτώματα εξακολουθούν καλό είναι η αναγνώστρια να αναζητήσει τη βοήθεια ενός ειδικού ψυχικής υγείας. Από τη στιγμή που ήδη επισκεφτήκε έναν ειδικό καλό είναι να συνεχίσετε με κάποιον ειδικό αλλά της εμπιστοσύνης της αυτή τη φορά. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X