Στο χειρουργείο Άγγλος φίλαθλος στο Μπέλο Οριζόντε (video)

Πριν τον αγώνα της Αγγλίας με την Κόστα Ρίκα, στο Μπέλο Οριζόντε, σύμφωνα με την Mirror, ένας Άγγλος φίλαθλος χτυπήθηκε από μοτοσυκλέτα την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Ο Μάρκ Φίσερ, τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα χέρια, αφού την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο, παρασύρθηκε από μηχανή. Ο άτυχος Βρετανός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας αφού χτύπησε τον Φίσερ, εξαφανίστηκε και τον άφησε αβοήθητο, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.
“Ο Fisher δεν κατάλαβε τι έγινε. Έδειχνε συγχυσμένος και μάλλον ήταν μεθυσμένος. Ο οδηγός μοτοσικλέτες επίσης φαινόταν μεθυσμένος ενώ η μηχανή του δεν είχε πινακίδα και μάλλον γι’ αυτό έτρεχε”, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
Ενώ από την πλευρά της αστυνομίας έγινε η εξής δήλωση: “O οδηγός έπρεπε να τον είχε δει από πριν και δεν τον βοήθησε μετά το τρακάρισμα. Έφυγε και τώρα τον ψάχνουμε. Ελπίζω να μας βοηθήσουν όσοι είδαν το περιστατικό”.

Σχετικά άρθρα