Το νέο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ

Με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, αρκετούς παίκτες, αλλά όχι όλους, ξεκινά η σεζόν για τον ΠΑΟΚ με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στην Τούμπα.

Όπως είχε ζητήσει ο Αναστασιάδης στη πρώτη συγκέντρωση δεν βρίσκονται φίλαθλοι. Παρών, όπως είχαμε αναφέρει και ο Πάμπλο Γκαρσία που κουρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και θα είναι στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πέρασαν από εργομετρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές εξετάσεις και η πρώτη συγκέντρωση έγινε στην Τούμπα.

Στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού τιμ βρίσκονται οι Στέφανος Αθανασιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Κίτσιου, Ευθύμης Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Πόζογλου, Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σανθ Χακόμπο, Μιγκέλ Βίτορ, Μάαρτεν Μάρτενς, Πέρεθ Λούκας, Χέντβιγκες Μαντούρο, Χρήστος Ιντζίδης, Ίνιγο Λόπεθ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μελίσσας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Στέφανος Πολύζος, Δημήτρης Πόποβιτς, Θεοφάνης Τζανδάρης.

Σχετικά άρθρα