Το τουρνουά στο Πορτουγκαλέτε και η αποστολή της Εθνικής

Για το Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας, όπου θα μετάσχει στο πρώτο από τα δύο τουρνουά προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (το άλλο είναι το “Σαμαρτζίδης Cup” στο τέλος της επόμενης εβδομάδας), αναχωρεί αύριο Πέμπτη το πρωί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Στο τουρνουά (που θα διαρκέσει από Παρασκευή 27/6 έως Κυριακή 29/6) μετέχουν, εκτός της Ελλάδας, η διοργανώτρια Ισπανία, η Γαλλία και η Ρωσία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πορτουγκαλέτε και την οποία αποτελούν οι εξής 13 παίκτες: Κωνσταντίνος Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερμ.), Μανώλης Μυλωνάκης, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Γιώργος Δερβίσης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

Εκτός από τον Κεχαγιά, την ομάδα θα συνοδέψουν ο συνεργάτης του Βαγγέλης Πάτρας, ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Ευαγγελάτος και ο μάνατζερ της Εθνικής Αντώνης Αρώνης ως αρχηγός της αποστολής.

Το πρόγραμμα των αγώνων (ώρες Ισπανίας):

Παρασκευή 27 Ιουνίου:
18.00 Ελλάδα – Γαλλία, 19.45 Ισπανία – Ρωσία

Σάββατο 28 Ιουνίου:
11.30 Ρωσία – Ελλάδα, 13.15 Ισπανία – Γαλλία

Κυριακή 29 Ιουνίου:
11.30 Γαλλία – Ρωσία, 13.15 Ισπανία – Ελλάδα

Σχετικά άρθρα