Η ΕΠΟ για το πριμ πρόκρισης

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του pamesports σχετικά με το πριμ που έλαβε η Εθνική μας ομάδα για την πρόκριση στους “16” του Μουντιάλ καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει πως το ποσό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια και τα πολλαπλάσια ποσά τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εξάλλου, η Ομοσπονδία ενημερώνει πως συγκεκριμένοι λογαριασμοί διεθνών ποδοσφαιριστών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ψεύτικοι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Το πριμ πρόκρισης που έλαβε η Εθνική Ομάδα για τη συμμετοχή της στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου ανέρχεται σε ένα (αρ. 1) εκατομμύριο δολάρια. Τα πολλαπλάσια ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι δύο λογαριασμοί ποδοσφαιριστών στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης Twitter, των Λουκά Βύντρα (@VyntraLoukas) και Γιώργου Σαμαρά (@OfficialSamaras) είναι ψεύτικοι και ο,τιδήποτε αναγράφεται σε αυτούς δεν εκπροσωπεί και δεν απηχεί τις απόψεις των δύο διεθνών.

Ψεύτικοι, επίσης, είναι και οι λογαριασμοί στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης Instagram, τόσο του Γιώργου Σαμαρά (George Samaras), όσο και αυτός που αφορά την Εθνική Ανδρών (Greece Soccer National Team)”.

Σχετικά άρθρα