Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Χρόνια πολλά καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα
Χρόνια πολλά καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα thumbnail

Χρόνια πολλά καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου, επιφυλάσσοντάς μας τη συναισθηματική πληρότητα, τη στοργή και την οικογενειακή προστασία. Η έννοια της αγάπης και της αποδοχής εισβάλλει έντονα στη ζωή μας το μήνα αυτό, υπενθυμίζοντάς μας πόσο αλληλένδετα λειτουργούν τα αισθήματα και πόσο μεγαλειώδη μπορεί να γίνουν.


Αφροδίτη και Ερμής σε πιέζουν

Ο μήνας σου ο γενεθλιακός Καρκίνε, για σένα προσωπικά , ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στου Διδύμους, να σε βαραίνουν συνειδησιακά και να σε βάζουν σε διαδικασία να ψαχτείς, αν η διαδρομή σου και οι σκοποί σου, ταιριάζουν με τις επιθυμίες σου. Οι καθυστερήσεις που συναντάς σε κάποια πράγματα, σου δίνουν επιπλέον χρόνο να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου. Η Αφροδίτη και αυτή στους Διδύμους, είναι ένδειξη μιας συναισθηματικής φόρτισης ή ενοχών ενδεχομένως, λόγω κάποιας περασμένης σχέσης, αλλά και μια τάση να αποτραβηχτείς από τα πολλά ερωτικά και επιπόλαια πάρε δώσε και να βρεις την ηρεμία σου.

 

Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X