MUNDIAL BET:Σενάρια, γκολ και σημείο

Δεν ήταν πολύ καλό το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας. Περάσαμε την ισοπαλία στο Ισημερινός – Γαλλία και το +2 λεπτά καθυστερήσεις στο Ονδούρα – Ελβετία, αλλά από εκεί και πέρα, δεν μας βγήκε κάτι άλλο. Απόψε διεξάγονται οι δύο τελευταίοι όμιλοι, πάμε να δούμε τα σενάρια και τι ποντάρουμε.

 

7ος όμιλος

Ομάδα         Αγ.  Β.      Γκολ Δ.Τ.

1. Γερμανία                   2    4      6-2    +4

2. ΗΠΑ                         2    4      4-3    +1

3. Γκάνα                       2    1      3-4    -1

4. Πορτογαλία                2    1      2-6    -4

 

1) Η Γερμανία με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται ως πρώτη. Με ήττα περνάει ως δεύτερη, αποκλείεται αν καλύψει η Γκάνα το +5 ή η Πορτογαλία το +8! 2) Οι ΗΠΑ με νίκη βγαίνουν πρώτες, με ισοπαλία δεύτερες, με ήττα μπορεί να αποκλειστούν εάν η Γκάνα καλύψει το +2 ή η Πορτογαλία το +5. 3) Η Γκάνα με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται, με νίκη θέλει ήττα της Γερμανίας και να καλύψει το -5 ή ήττα των ΗΠΑ και να καλύψει το -2. 4) Η Πορτογαλία με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται, με νίκη θέλει ήττα της Γερμανίας και να καλύψει το -8 ή ήττα των ΗΠΑ και να καλύψει το -5.

 

344   ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ        Γκολ μετά το 75’ 1,83 (bet365)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Ρεσίφε, στους 29 βαθμούς Κελσίου και με 76% υγρασία. Η ισοπαλία μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής του ομίλου, είχε πέσει στο 2,50 καθώς με «Χ» περνάνε μαζί στην επόμενη φάση. Τις επόμενες ημέρες υπήρξε άνοδος και τώρα τη βρίσκουμε στο 3,20. Οι σχέσεις των τεχνικών των δύο ομάδων είναι «αδελφικές», τέσσερις παίκτες των ΗΠΑ ανήκουν σε γερμανικούς συλλόγους, το παιχνίδι είναι αρκετά περίεργο. Δεν γνωρίζουμε πώς θα συμπεριφερθούν και δεν επιλέγουμε σημείο. Πηγαίνουμε στο γκολ μετά το 83’, επειδή 1) αμφότερες σκοράρουν εύκολα στο τελευταίο 15λεπτο και 2) σε περίπτωση που είναι «Χ» το ματς στο 80’ και βολικό το αποτέλεσμα στο Πορτογαλία – Γκάνα, μπορούν να… σπάσουν την ισοπαλία ώστε να μην κατηγορηθούν για… στήσιμο.

 

345   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ        Over 3,5    2,30 (stoiximan)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Μπραζίλια στους 25 βαθμούς Κελσίου και με 52% υγρασία. Το ματς αναμένεται ιδιαιτέρως ανοιχτό, καθώς αμφότερες χρειάζονται νίκη με αρκετά γκολ (περισσότερο η Πορτογαλία) μήπως και περάσουν την Αμερική. Ούτως ή άλλως στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα το θέαμα και τα τέρματα περίσσευαν. Της Πορτογαλίας και τα δύο ματς ήταν over 3,5 γκολ, της Γκάνας το ένα από τα δύο, αλλά και το άλλο είχε τρία τέρματα.

 

8ος όμιλος

Ομάδα         Αγ.  Β.      Γκολ Δ.Τ.

1. Βέλγιο      2    6      3-1    +2

2. Αλγερία     2    3      5-4    +1

3. Ρωσία       2    1      1-2    -1

4. Ν. Κορέα   2    1      3-5    -2

 

1) Το Βέλγιο έχει προκριθεί, με νίκη ή ισοπαλία περνάει ως πρώτο, με ήττα χάνει την πρωτιά εάν η Αλγερία κερδίσει τη Ρωσία. 2) Η Αλγερία με νίκη προκρίνεται. Με ισοπαλία περνάει εάν δεν νικήσει η Νότια Κορέα ή κερδίσει, αλλά δεν καλύψει το +3. Με ήττα αποκλείεται. 3) Η Ρωσία με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται, με νίκη προκρίνεται αρκεί να μην καλύψει το +1 η Νότια Κορέα. 4) Η Ν. Κορέα με νίκη περνάει εάν α’) έρθει ισοπαλία με 1-1, 2-2 και ούτω καθεξής το Αλγερία – Ρωσία και η ίδια νικήσει το Βέλγιο με τέσσερα γκολ και πάνω. Β’) Λήξει 0-0 το Αλγερία – Ρωσία και η ίδια νικήσει το Βέλγιο με τρία γκολ και πάνω. Γ’) Εάν νικήσει η Ρωσία και παράλληλα κερδίσει η ίδια το Βέλγιο καλύπτοντας και το -1 (με τους Ρώσους). Με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται.

 

346     ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ      2ο μέρος τα περισσότερα γκολ      2,08 (stoiximan)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Κουριτίμπα στους 22 βαθμούς Κελσίου και με 76% υγρασία. Η Αλγερία δεν θα ανοιχτεί από την αρχή, καθώς, θεωρητικά, βολεύεται ακόμη και με την ισοπαλία. Το πρόβλημά της είναι ότι χάνει δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και απόψε. Η Ρωσία είναι ομάδα που τρώει πολύ δύσκολα γκολ, οπότε εάν αντέξει στο α’ μέρος, θα τη βρει την άκρη στην επανάληψη. Εξ ου και ποντάρουμε και το «διπλό» στο 2,10 (bet365), αλλά και το γκολ μετά το 73’ στο 1,83 (bet365).

 

347     Ν. ΚΟΡΕΑΒΕΛΓΙΟ  Goal  1,80 (bet365)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Σάο Πάουλο στους 15 βαθμούς Κελσίου και με 80% υγρασία. Η Νότιος Κορέα χρειάζεται μόνο νίκη, είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί από νωρίς και τα κενά της πίσω τα έχουμε δει όλοι μας. Το Βέλγιο θα κάνει αρκετές αλλαγές, αλλά γκολ μπορεί να βγάλει πολύ εύκολα επειδή είναι ταχύτατο από τη μέση και μπροστά. Αλλωστε, σκόραρε στα δέκα από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια του.

 

 

 

Σχετικά άρθρα