Ισόβιος αποκλεισμός σε Μουντάρι και Μπόατενγκ!

Το επεισόδιο που δημιούργησαν οι Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σάλεϊ Μουντάρι, εξαιτίας της καθυστέρησης της πληρωμής του πριμ για την παρουσία της Γκάνας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έμεινε ατιμώρητο όπως είναι φυσικό.

Αρχικά ο προπονητής τους και η ομοσπονδία έδειωξαν από την αποστολή του Μουντιάλ τους δύο ποδοσφαιριστές, όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτή τη τιμωρία! Η παραδειγματική ποινή που αποφάσισαν στη συνέχεια, αφορά δια βίου αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της εθνικής, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας!

Η επίσημα ανακοίνωση για το άσο της Μίλαν: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας απέβαλε οριστικά τον Σάλει Μουντάρι από τα «μαύρα αστέρια». Η ποινή ισχύει δια παντός. Η απόφαση ελήφθη μετά από απρόκλητη σωματική επίθεση του σε ένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της GFA και σε ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Γκάνας, του κ. Μωυσής Αρμά την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Διαπίστευση Μουντάρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί».

Η επίσημα ανακοίνωση για τον μέσο της Σάλκε: «Η Γκάνα Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (GFA) ενέκρινε την απόφαση του προπονητή  Άπια να αποβάλει επ ‘αόριστον τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ από την εθνική ομάδα.Η απόφαση τίθεται σε άμεση ισχύ. Η απόφαση ελήφθη μετά το χυδαίες λεκτικές προσβολές του Μπόατενγκ που απευθύνονταν σε προπονητή Κιούσι Άπια κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Μακέιο, αυτή την εβδομάδα. Ο παίκτης έδειξε πως δεν έχει καθόλου τύψεις για τις οποίες ενέργειες του. Η διαπίστευση του Μπόατενγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί, με άμεση ισχύ».

Και όλα αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν στην ομάδα της Γκάνας, λίγες μόνο ώρες πριν από τον καθοριστικό για τη πρόκριση αγώνα κόντρα στη Πορτογαλία.

Διαβάστε ακόμη:

Εκδιώχθηκαν Μουντάρι και Μπόατενγκ

Σχετικά άρθρα