Στη Σουόνσι ο Γκομίς

Στη Σουόνσι και με καθε επισημότητα θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Μπαφετιμπί Γκομίς, για τα επόμενα τέσσερα έτη.
Οι «κύκνοι» ενισχύθηκαν έτσι σημαντικά στη γραμμή κρούσης με την απόκτηση του Γάλλου στράικερ, και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 28χρονος άσος, του οποίου η συνεργασία με τη Λιόν ολοκληρώθηκε, βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στην Αγγλία για να συζητήσει με την αγγλική ομάδα και το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώθηκε η απόκτησή του.
Η Πρέμιερ Λιγκ ήταν ένα… ανεκπλήρωτο όνειρο, μέχρι πρότινος, για τον Γκομίς, αλλά πλέον, θα συμμετέχει και αυτός στο κορυφαίο πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως ορίζει το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ουαλική ομάδα.
«Ποτέ δεν σκέφτηκα μόνο τα χρήματα. Θα μπορούσα να είχα μείνει στη Ρωσία όπου μου πρόσφεραν διπλάσια λεφτά, ή στη Γαλλία, όμως το κίνητρο του αγγλικού πρωταθλήματος είναι μεγάλο. Θέλω να ανακαλύψω κάτι καινούργιο, μια νέα κουλτούρα και νοοτροπία.» τόνισε ο Γκομίς μετά τις υπογραφές.

Swansea City complete signing of striker Bafetimbi Gomis on four-year contract >> http://t.co/W7tOEHRrhF #swans pic.twitter.com/gaVSGoxobh
— Swansea City FC (@SwansOfficial) June 27, 2014

Σχετικά άρθρα