Προχωράει του στόπερ

Σε καλό σημείο έχουν φτάσει οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας.

Αυτή είναι πια ξεκάθαρα η μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού. Τα νέα από την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν επιτρέπουν προς το παρόν αισιοδοξία και οι Πράσινοι δεν μπορούν να κάθονται με «σταυρωμένα χέρια». Προχωρούν στη διαπραγμάτευση με τον παίκτη που βρίσκεται στις τοπ προτιμήσεις της μεταγραφικής λίστας και ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας θα έχουν θετικά νέα.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι πλην του Χρήστου Μπούρμπου δεν θα υπάρχει άλλο νέο πρόσωπο στην πτήση αναχώρησης για Πολωνία. Και βέβαια πάντα οι Πράσινοι αναμένουν την απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη. Αλλά αυτή θα έρθει σίγουρα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο μεταξύ στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τις εργομετρικές εξετάσεις. Οι Πράσινοι έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ. Το δεύτερο θα κάνει αύριο τις εξετάσεις. Από Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις και μάλιστα θα είναι διπλές για τρεις ημέρες, έως την αναχώρηση της ομάδας για το Γκνιέβινο της Πολωνίας στις 3 Ιουλίου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα