Κοντά στα παιδιά της Σενεγάλης ο Βιεϊρά (video)

Ο Πατρίκ Βιειρά επιστρέφει στη Σενεγάλη, ως πρέσβης εταιρίας μεταφοράς χρημάτων, για να ανακοινώσει την έναρξη χρηματοδότησης ενός εκπαιδευτικού προγράμματος. Σε συνεργασία με τη UNICEF, θα υποστηριχθούν 200 έφηβοι στην προσαρμογή τους από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε τρεις στοχευμένες περιοχές της Σενεγάλης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ επισκέφθηκε ένα σχολείο στο Ντακάρ, όπου συναντήθηκε με τους δασκάλους και έκανε μάθημα σε μία τάξη. Φυσικά και έπαιξε ποδόσφαιρο στο προάυλιο του σχολείου.

«Είμαι υπερήφανος που υποστηρίζω την πρωτοβουλία της Western Union από τον Δεκέμβριο του 2012. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Σενεγάλη για να μάθω περισσότερα σχετικά με τον αντίκτυπο που έχει το πρόγραμμα στα παιδιά. Η Σενεγάλη είναι μια νέα χώρα και η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους νέους θα τη βοηθήσει να αναπτυχθεί. Με τη χρηματοδότηση βοηθάμε παιδιά να παραμείνουν στο σχολείο και να ολοκληρώσουν τη δευτεροβάμια εκπαίδευση. Είναι υπέροχη προσπάθεια και το ποδόσφαιρο κάνει πραγματική διαφορά στις ζωές των νέων ανθρώπων.»

Σχετικά άρθρα