Αρχική / More / Αθλητικά / Γκάλης: «Τελευταία ευκαιρία του Άρη να αναγεννηθεί»
Γκάλης: «Τελευταία ευκαιρία του Άρη να αναγεννηθεί» thumbnail

Γκάλης: "Τελευταία ευκαιρία του Άρη να αναγεννηθεί"

Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης αποφάσισε να επιστρέψει και να βοηθήσει τον Άρη σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα και μίλησε για τους λόγους της απόφασής του, αλλά και για τον κόσμο που είναι η μεγάλη δύναμη του Άρη.

Αναλυτικά, ο Νίκος Γκάλης μίλησε στο «Metrosport»:

-για την βραδιά στην οποία ο Άρης τον τίμησε:

«Εκείνη η βραδιά ήταν μαγική για όλους μας. Θα έλεγα ότι μας ταξίδεψε κάποια χρόνια πίσω, περάσαμε ωραία. Γελάσαμε, δακρύσαμε, κλάψαμε. Τα αισθήματά μου για τον Άρη είναι γνωστά. Απλά, κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τα εκφράζει. Προσωπικά, ποτέ δεν ήμουν των άκρων και των υπερβολών. Είναι αλήθεια όμως ότι εκείνη τη βραδιά την έχω πάντα στο μυαλό μου».

-για τους λόγους που αποφάσισε να βοηθήσει:

«Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης. Διαπίστωσα τη κρισιμότητά της, μέσα από τις συζητήσεις και με τους παράγοντες του Άρη. Αντιλήφθηκα ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του συλλόγου για να κυνηγήσει τη δική του αναγέννηση. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Άρη, πρέπει να είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε».

-για τη σημασία της βοήθειας του κόσμου σε αυτό…

«Ο κόσμος του Άρη ήταν η μεγάλη δύναμη της ομάδας από τη δική μου εποχή, όσο βέβαια και σε αυτές που ακολούθησαν. Πιστεύω στη δύναμή του, θεωρώ ότι είναι αυτός που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Από τη δική μου εποχή, όλοι μιλούσαν για την ομάδα, κυρίως όμως γι’ αυτόν τον κόσμο που πήγαινε παντού και κυριαρχούσε στις ευρωπαϊκές πόλεις όπου παίζαμε. Με την απόλυτη στήριξη του κόσμου, να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να αποκτήσει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει ανάγκη και πρώτα απ” όλα πρέπει να εξυγιανθεί. Θεωρώ όμως ότι ο συνδυασμός της εξυγίανσης με την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα ανταποκρίνεται τα ιδανικά του συλλόγου, μπορεί να επιτευχθεί».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X