Κρέσπι: «Σεζόν όνειρο»! (video)

Σεζόν όνειρο για εκείνον, ως άνθρωπο και προπονητή, χαρακτήρισε ο κόουτς της Σιένα Μάρκο Κρέσπι την φετινή, στην ομιλία προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια του Μεντιολάνουμ Φόρουμ μετά τον χαμένο έβδομο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος από την Αρμάνι.
Η Σιένα παρότι από την νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες λόγω του σκανδάλου Μινούτσι, πάλεψε μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ιταλίας και… έπεσε μαχόμενη παραδίδοντας τα «σκήπτρα» μετά από επτά σερί Πρωταθλήματα του «σπαγγέτι σιρκουί». Ο Κρέσπι σε κλίμα συγκίνησης μετά την απώλεια του τίτλου, αποθέωσε τους παίκτες του: «Έπειτα από αυτή τη σεζόν, η ζωή μου, όχι ως κόουτς, αλλά ως ανθρώπου, θα είναι διαφορετική. Ως άνθρωπος, προσπαθώ κάθε φορά να ακολουθώ ένα όνειρο, να πιέζω τον εαυτό μου να απολαμβάνει κάθε ημέρα. Θα είναι δύσκολο η καθημερινότητα για εμένα, από αύριο. Δεν ξέρω αν θα κοουτσάρω άλλη ομάδα, αλλά ξέρω πως αυτή η σεζόν ήταν ένα όνειρο για εμένα, ως άνθρωπο και ως κόουτς. Αυτά που καταφέρατε, αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί, είναι ονειρικά».
«Απόψε, οι άλλοι τύποι «έκλεψαν» τον τίτλο μας, γιατί είναι πιο πλούσιοι», είπε για την απώλεια του Πρωταθλήματος και την Αρμάνι ο Κρέσπι και τόνισε: «Πιστέψτε με, όμως, πως όλοι πιστεύουν ότι εμείς είμαστε οι νικητές. Όλοι. Θέλω να σας πιέσω να αισθανθείτε έτσι, γιατί το αξίζετε. Δεν είναι ώρα να λυπόμαστε. Είναι ώρα, να απολαύσουμε αυτό που κάναμε. Ο μόνος που έχει πρόβλημα, από όλους μας, είμαι εγώ. Γιατί πρέπει να βρω ένα άλλο όνειρο, γιατί εσείς πραγματοποιήσατε αυτό που είχα από την ημέρα που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την προπονητική». «Σας ευχαριστώ για αυτό», είπε ο Κρέσπι και καταχειροκροτήθηκε από τους παίκτες του.
 

//

Post by Msb Tv – Entra nel pianeta Mens Sana.

Σχετικά άρθρα