Τον… έκαψε το τατουάζ (pics)

Κλεισμένη ήταν η μεταγραφή του Αντρέ Μπριτζ στον ΑΠΟΕΛ, αλλά το τατουάζ που έχει στο χέρι του τον έκαψε… Δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν τα νέα ότι ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος αποτελεί τον εκλεκτό τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης για αντι-Ντε Βινσέντι και άρχισαν οι αντιδράσεις στα φόρουμ των φίλων του ΑΠΟΕΛ . Αιτία; Οι φωτογραφίες του Βραζιλιάνου με το τατού με την ημισέληνο στο χέρι του!

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, όπως και οι φωτογραφίες του Μόριτζ στο διαδίκτυο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί για μία πενταετία στην Τουρκία, σε τρεις διαφορετικές ομάδες, και στο διάστημα της εκεί θητείας του είχε κάνει και αυτό το τατουάζ στο χέρι του. Οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το τατουάζ αυτό είναι πολλές και δεν ήταν δύσκολο να γίνει αμέσως γνωστό το… θέμα.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αντέδρασαν πολύ έντονα και ήδη επιβεβαιώνεται και από πλευράς νταμπλούχων ότι η περίπτωσή του δεν προχωρά, μολονότι είχε επιτευχθεί προφορική συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του μέχρι αυτή την Κυριακή. Tο θέμα θεωρείται, ωστόσο, ήδη λήξαν για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς το τατουάζ του Βραζιλιάνου αποτελεί πολύ σοβαρό λόγο για να ανατραπούν τα σχέδια των πρωταθλητών.

Υπάρχει, μάλιστα, και συνέντευξη του Αντρέ Μόριτζ στο μεγαλύτερο βραζιλιάνικο δίκτυο («Globo»), στο οποίο μιλάει για το τατουάζ του. «Έκανε τατουάζ λόγω της αγάπης του για την Τουρκία», είναι ο τίτλος της συνέντευξης. Σ’ αυτήν ο 28χρονος άσος εξηγεί ότι «δεν το σκέφτηκα πολύ για να κάνω αυτό το τατουάζ. Μου αρέσουν τα τατουάζ γενικά, αλλά δεν τα κάνω στην τύχη. Θέλω κάτι να σημαίνουν. Το έκανα, επειδή λατρεύω την Τουρκία όπου ζω τα τελευταία τρία χρόνια (σ.σ.: έμεινε άλλα δύο στη συνέχεια)».

Σ’ αυτή τη συνέντευξη πόζαρε και σε κοντινό πλάνο το τατού του και είχε δηλώσει ότι θα αγωνιζόταν στην Εθνική Τουρκίας, αν του δινόταν η ευκαιρία: «Δεν μου έχει πει κανείς κάτι από την Ομοσπονδία, αλλά αν υπήρχε η πιθανότητα, θα δεχόμουν. Αν συμπληρώσω μία πενταετία εδώ, θα έχω δικαίωμα να αγωνιστώ στην Εθνική».

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα