11:00 μ.μ.: Ωρα για το νέο θαύμα της Εθνικής

Διαβάστε ακόμα:

Υπό βροχή η τελευταία προπόνηση της Εθνικής (videos+photos)

«Να βγάλουμε ξανά τους Έλληνες στους δρόμους»

Το… θαύμα της πρόκρισης στους «οκτώ» του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναζητά η Εθνική ομάδα κόντρα στην Κόστα Ρίκα απόψε (23:00 pamesports, real fm) στο “Αρενα Περναμπούκο
Η Εθνική μας ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Καρνέζη ή Γλύκο στην εστία, τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Τοροσίδη στο δεξί ενώ οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης με τους Καραγκούνη και Σάμαρη μπροστά του. Θέση όμως διεκδικεί και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι ξανά διαθέσιμος αφού εξέτισε την τιμωρία του. Η τριάδα της επίθεση θα έιναι η ίδια με το ματς κόντρα στην Ακτή και θα αποτελείται από τον Σαλπιγγίδη δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.
Οσον αφορά την Κόστα Ρίκα, η πιθανή 11άδα: Νάβας- Γκαμπόα, Ντουάρτε, Γκονζάλες, Ουμάνα, Τζ.Ντίαζ- Ρουίς, Τεχέδα, Μπόρχες, Μπολάνιος- Κάμπελ.
Υπό συνεχή βροχή έγινε η χθεσινή προπόνηση της Εθνικής στο Ρεσίφε ενώ για βροχή κάνουν λόγο και οι προβλέψεις στη διάρκεια του αγώνα.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μπέντζαμιν Ουίλιαμς από την Αυστραλία. Ο Αυστραλός διαιτητής, θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάθιου Κριμ και Χακάν Ανάζ, και ο Ναβάφ Σουκράλα από το Μπαχρέιν θα είναι τέταρτος.

Σχετικά άρθρα