Τελειώνει με «Κάρα», αναμονή για Αμπέιντ, «Σίφο»

Σημαντικό μέρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν θα καθοριστεί σύμφωνα με τις εξελίξεις των προσεχών ημερών.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη στην πρόταση που του έχει κάνει το Τριφύλλι. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική αλλά όχι και από το ποδόσφαιρο. Ο «Κάρα» έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του και πιθανώς αυτό θα το κάνει τον Παναθηναϊκό. Έχει υποσχεθεί ότι θα απαντήσει με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σήμερα ή το αργότερο την Τρίτη θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης θα μεταβεί στην Αυστρία και θα συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους παράγοντες της Ντινάμο Μόσχας, η οποία προετοιμάζεται εκεί. Ο «Σίφο» θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα ψάξει τρόπο απεμπλοκής από τους Ρώσους. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις για τον Μεχντί Αμπέιντ. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει απευθείας συνομιλίες με τον ομόλογό του στη Νιούκαστλ σε μια προσπάθεια να πειστεί ο αγγλικός σύλλογος και να αφήσει τον Αλγερινό να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Αν θα συμβεί ή όχι θα φανεί εντός των ημερών.

Σχετικά άρθρα