Χωρίς Γιαβτόκας η Λιθουανία

Ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν θα μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Ρομπέρτας Γιαβτόκας για το προσεχές Παγκόσμιο  Κύπελλο της Ισπανίας. 

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Εθνικής ομάδας της Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας αναμένεται την Τρίτη (01/07) να ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα βρίσκονται στην προεπιλογή, αλλά από αυτά θα λείπει ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Lietuvos Rytas ο 34χρονος γκαρντ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και θα μείνει εκτός Μουντομπάσκετ. 

Υστερα από αυτήν εξέλιξη ο Γιόνας Καζλάουσκας αναμένεται να καλέσει τους Μάντας Καλνιέτις, Σαρούνας Βασιλάουσκας, Αντας Γιουσκεβίτσιους, Παούλιους Νταμράουσκας, Μάριους Γκριγκόνις, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιου,ς Τόμας Ντίμσα, Βάιντας Καρινιάουσκας, Ντεϊβίντας Γκαΐλιους, Μαρτίνας Πότσιους, Σίμας Γιασάιτις, Γιόνας Ματσιούλις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Λίνας Κλέιζα, Παούλιους Γιανκούνας, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, Ντονάτας Μοτεγιούνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας Ντάριους Λαβρίνοβιτς και Αντά Καβαλιάουσκας.

Σχετικά άρθρα