Με ποιούς γίνονται διαπραγματεύσεις

Ναι μεν αλλά. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας με έντεκα παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν με την ΠΑΕ, όμως πάντα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο των διαπραγματεύσεων με ορισμένους από αυτούς.

Όπως ενημερωθήκατε από το pamesports.gr η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε έντεκα παίκτες για την εν γένει συνεργασία τους. Πάντως, το θέμα της παραμονής του Λίνο εξακολουθεί και παραμένει ανοιχτό εφόσον βεβαίως τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό σκέλος. Ακόμη, είχαμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες στο αναλυτικό ρεπορτάζ πως οι Στόχ, Ινσαουράλδε (έχουν συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσέ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα) παραμένουν στο στόχαστρο του Δικέφαλου. Γίνονται, με λίγα λόγια διαπραγματεύσεις.

Και για τον Νάτχο υπάρχει η προοπτική, μόνο όμως εάν μειώσει τις απαιτήσεις του. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι που αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ (Κατσουράνης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ, Βούκιτς, Νίνης) αποχαιρετούν την Τούμπα. Εάν αλλάξει πάντως κάτι για τους προαναφερθέντες, ενδεχομένως να είναι για τον Βούκιτς καθώς το θέμα χειρίζεται ο Σαββίδης.

Σχετικά άρθρα