Άρχισε η διάθεση των διαρκείας του Άρη

Την έναρξη της διάθεσης των διαρκείας εισιτηρίων για την νέα αγωνιστική χρονιά ανακοίνωσε ο Άρης .

Τα εισιτήρια διατίθενται σε ειδικές τιμές και πέντε κατηγορίες (παιδιά, άνεργοι, κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης, οικογένειες και γονείς των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου), ενώ οι «κίτρινοι» στην ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι οι πάγκοι στο Παλέ θα βρίσκονται την καινούργια σεζόν σε διαφορετική θέση και επανέρχονται απέναντι από τα επίσημα του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και καλεί τους φιλάθλους να συστρατευτούν στην προσπάθεια της οικονομικής και αγωνιστικής εξυγίανσης της ομάδας μας.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι αναγκαία η συσπείρωση του κόσμου και η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του. Το ταξίδι της επιστροφής του Αυτοκράτορα στην κορυφή ξεκινά. Με τον Νίκο Γκάλη μπροστάρη, με το Nick Galis Hall να θυμίζει κάτι από τα παλιά, καθώς οι πάγκοι των ομάδων επανέρχονται στην πλευρά του γηπέδου που υπήρχαν όταν ο ΑΡΗΣ ήταν κυρίαρχος, με τα 21 λάβαρα και την φανέλα με το Νούμερο 6 να κυματίζουν περήφανα στο ταβάνι, ζητάμε από κάθε Αρειανό να «κλείσει» τη δική του θέση.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

5-6 60 ευρώ

1-4-7-10 110 ευρώ

2-3Β, 8-9Β 120 ευρώ

2-3Α, 8-9Α 200 ευρώ

2-3 GOLD 500 ευρώ

2-3 PLATINUM 1200 ευρώ

COURT SIDE SEATS 1500 ευρώ

Παιδική κερκίδα Θ.1 άνω διάζωμα

Πακέτο ενήλικας- παιδί 100 ευρώ

20 ευρώ επιπλέον χρέωση για το 2ο παιδί

(ισχύει για παιδιά έως 12 ετών)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικό εισιτήριο: Σε όλες τις θύρες του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, εκτός από τις θύρες 5-6.

Άνεργοι: Οι άνεργοι μπορούν με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της Αστυνομικής τους ταυτότητας να αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους στην τιμή των 80? στις θύρες 4 και 10.

Κάτοικοι εκτός Ν. Θες/νίκης: Για τους φιλάθλους που διαμένουν εκτός νομού Θεσσαλονίκης, το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 80 ευρώ στις θύρες 4 και 10 (απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή).

Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 100 ευρώ για κάθε ενήλικα μαζί με ένα παιδί. Η τιμή διαμορφώνεται στα 120 ευρώ για κάθε ενήλικα μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ.

Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6). Για πρώτη φορά φέτος, ισχύει για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

 * Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους έως τις 18/07. Από τις 18/07 οι θέσεις θα απελευθερωθούν και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους.

* Οι court side seats θα μεταφερθούν μπροστά από τη θύρα 2-3, δεδομένης της αλλαγής των πάγκων των ομάδων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά

Πιστωτική κάρτα (από 2 έως 6 άτοκες δόσεις- εξαρτάται από την τιμή του εισιτηρίου διαρκείας)

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 17.00».

Σχετικά άρθρα