Αρχική / Σεξ / Άνδρας / H πρώτη μου φορά…
H πρώτη μου φορά...  thumbnail

Γιάννης, 18 ετών

H πρώτη μου φορά…

Αναγνώστης μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών μας: 


Γεια σας. Ειμαι 18 χρονων και μου έχει δωθει η ευκαιρία να έρθω σε σεξουαλικη επαφή με μια 20χρονη. Τι να κάνω ;Να μείνω μόνο στα προκαταρκτικα; Αν ολοκληρώσω θα εχω επιπτώσεις;


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητέ αναγνώστη:

 

 

Κάποιοι λαοί για την ηλικία της εφηβείας κάνουν τελετή έναρξης της υπευθυνότητας για τους νέους που μπαίνουν σ'αυτή. Από τη στιγμή που φτάσατε στην ηλικία κατά την οποία μπορείτε να θέσετε στον εαυτό σας ένα δίλημμα τέτοιας φύσης είναι επόμενο ότι έχετε τα προσόντα να αναλογιστείτε αν αντέχετε τις ευθύνες-επιπτώσεις στις οποίες αναφέρεστε. Είναι μια εξαιρετικά καλή ευκαιρία για σας να νιώσετε υπεύθυνος αν επιλέξετε να κάνετε σεξ με την κοπέλα. Αν πάλι δεν το κάνετε είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστείτε τι σας εμπόδισε. Θα με βοηθούσε αρκετά να σας απαντήσω πιο συγκεκριμένα όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος αν αναφέρατε το είδος των συνεπειών. Παρ'όλα αυτά αν βρίσκετε πως είναι σοβαρές οι συνέπειες με τρόπο που να σας κοστίζουν σοβαρά συναισθηματικά, ψυχολογικά ή και σωματικά τότε ίσως αξίζει να περιμένετε κάποια άλλη ευκαιρία, με λιγότερο κίνδυνο.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X