Διαψεύδουν για Χούμπσμαν-Σαράνοφ στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν από ξένα μέσα ενημέρωσης ονόματα παικτών που. ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι ο Τόμας Χούμπσμαν για τον οποίον έγραψαν Τσέχικα μέσα ενημέρωσης τα οποία μάλιστα φιλοξένησαν και δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του 32χρονου Τσέχου Χούμπσμαν με την Σαχτάρ Ντόνετσκ λήγει και μετά από 10 χρόνια στην Ουκρανία αναζητά νέα σελίδα στην καριέρα του.  «Είμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης» δηλώνει ο εκπρόσωπος του παίκτη. Πάντως οι επιτελείς του Δικέφαλου διαψεύδουν την περίπτωση αυτή. 

Τα ίδια λένε στην Μικράς Ασίας και για τον Σέρβο γκολκήπερ Σαράνοφ που έπαιξε στην Μακάμπι Χάιφα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ. Μάλιστα ο Σαράνοφ είχε αποκρούσει και δύο πέναλτι του Στόχ, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με σκορ 3-2. Και για τον Σαράνοφ για τον οποίον Σερβική ιστοσελίδα αναφέρει πως πέρασε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Δικέφαλου, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως δεν υφίσταται θέμα αυτή την στιγμή.

Σχετικά άρθρα