Βρέντζος: «Απαιτητικό το πρόγραμμα του Ολυμπιακού»

Ο Γιάννης Βρέντζος μίλησε για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League τονίζοντας πως το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι πάντα απαιτητικό λόγω και των υποχρεώσεων της ομάδας στo Champions League.

«Ο Ολυμπιακός ξεκινά με στόχο και πάλι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να πετύχουμε το ίδιο με πέρυσι. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι απαιτητικό καθώς συνδυάζει το πρωτάθλημα με το Champions League και ειδικά στο πρώτο μισό είναι πιο επίπονο. Γι’ αυτό ο σχεδιασμός γίνεται για να είναι η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το πρωτάθλημα και το Champions League. Σε όλα αυτά έχουμε και τους παίκτες μας να απουσιάζουν λόγω Μουντιάλ», τόνισε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. 

Για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν πιο αργά στο πρόγραμμα: «Θεωρούμε ότι η ομάδα σε ότι αφορά στα μεταγραφικά θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη. Κάποιοι θα αργήσουν λίγο να ενσωματωθούν λόγω Μουντιάλ . Το ξέραμε αυτό. Το έχουν υπόψιν τους στο τεχνικό τιμ. Έχουμε το ταξίδι στην Αμερική, αλλά με την έναρξη θα είναι όλοι έτοιμοι». Σχετικά με το τουρνουά στην Αμερική: «Είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός θα μετέχει σε αυτό το τουρνουά. Ουσιαστικά είναι το καλοκαιρινό Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, που θα γίνει στις ΗΠΑ και μία ακόμα μια απόδειξη για το που είναι ο Ολυμπιακός στον παγκόσμιο χάρτη».

Σχετικά άρθρα